MANİSA / KIRKAĞAÇ - Gelenbe Şair Eşref İlkokulu

Mrt

3-A Sınıfı Öğrencimiz Sena ÖZDEMİR İstiklal Marşı'mızı Ezbere Okuma Yarışmasında Kırkağaç İlçe Birincisi Olmuştur

2022-2023 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI OKUL ÖNCESİ KAYITLARIMIZ DEVAM ETMEKTEDİR.

Nis

Okulumuz öğretmenlerimizden Halil ibrahim GEZER 2/B sınıfı  olarak E-Twinning platformunda Kendime Güveniyorum/ l Trust Myself projesinin sonuna gelindi. Projemiz,  çocuklara haklarını basitçe öğreterek yaşlarına ve gereksinimlerine uygun olarak 21. yüzyıl becerilerini  kazandırıp  bu doğrultuda tüm belirtilen niteliklere sahip çocuklar bizim beklentimizdi.

Okulumuz öğretmenlerimizden Halil İbrahim GEZER'in teşvikiyle 2/B sınıfı olarak

E-Twinning platformunda Kendime Güveniyorum/ l Trust Myself projesine katılmıştır. Projemiz,  çocuklara haklarını basitçe öğreterek yaşlarına ve gereksinimlerine uygun olarak 21. yüzyıl becerilerini  kazandırıp  bu doğrultuda tüm belirtilen niteliklere sahip çocuklar bizim beklentimizdir.

Mart ayı içerisinde Kendime Güveniyorum projesi kapsamında;

-Veli İzin belgeleri toplandı.

-Logo seçimi yapıldı.
-Öğrenci ön test uygulamasına katılım sağlandı.
-Çocuk hakları kodlama çalışması yapıldı.
-Okul panosu hazırlandı.

-Animaker ile okul tanıtımı yapıldı.
-Bitmoji uygulaması ile öğrenciler avatarlarını oluşturdu.
-Avatarlarıını kullanarak chatter pix ile öğrenciler kendilerini tanıttı.
-Jigsaw planet ile proje logosu puzzle yaptı.

-Öğrencilerin aktif katılımıyla Haklarım Ağacı oluşturuldu
-Öğrenciler Twinspace'ye giriş yaparak proje aşamalarını takip ettiler.Siteye giriş yapamayan öğrenciler Z-Kütüphanede E-Twinning'e giriş yaptılar.

-Çocuk Hakları Animasyon Filmi izlendi.

Proje çalışmaları Nisan ayında da devam edecektir. Proje Yürütücüsü Halil İbrahim GEZER ve öğrencilerine teşekkür ederiz.

Nis

2-A sınıfı öğretmeni Özhan ÖZTÜRK ve öğrencileri bir e-Twinning projesi olan " Kendime Güveniyorum " projesine başlamıştır.

E-Twinning Projesi "KENDİME GÜVENİYORUM / TRUST MYSELF"

Okulumuz öğretmenlerimizden Özhan Öztürk'ün teşvikiyle 2/A sınıfı olarak

Mart ayı içerisinde Kendime Güveniyorum projesi kapsamında;

-Veli İzin belgeleri toplandı.

-Logo seçimi yapıldı.
-Ön test uygulamasına katılım sağlandı.
-Çocuk hakları kodlama çalışması yapıldı.
-Okul panosu hazırladı.

-Animaker ile okul tanıtımı yapıldı.
-Bitmoji uygulaması ile öğrenciler avatarlarını oluşturdu.
-Avatarlarıını kullanarak chatter pix ile öğrenciler kendilerini tanıttı.
-Jigsaw planet ile proje logosu puzzle yaptı.

-Öğrencilerin aktif katılımıyla Haklarım Ağacı oluşturuldu
-Öğrenciler Twinspace'ye giriş yaparak proje aşamalarını takip ettiler.

Proje çalışmaları Nisan ayında da devam edecektir. Proje Yürütücüsü Özhan Öztürk ve öğrencilerine teşekkür ederiz.

Mrt

Bağımsızlığımızın simgelerinden biri olan İstiklal Marşımızın kabulü kutlanırken İstiklal Marşının şairi Mehmet Akif Ersoy da anıldı

Mrt

OKULUMUZDA YANGIN VE DEPREM TATBİKATI YAPTIK.

Ekm

13/10/2021 tarihinde Kırkağaç İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürü Kemalettin ÖNER başkanlığında, Gelenbe Şair Eşref İlköğretim Kurumlarına ait 15 servis aracı yönetmeliğe uygun şekilde denetlenmiş olup denetim esnasında taşıma yönetmeliğine ve iş sağlığına aykırı bulunan tüm hata ve eksikler tespit edilerek gerekli işlemler yapılmıştır. Araçların genel anlamda yönetmeliğe uygun olduğu görülmüştür. Öğrencilerimizin güvenle seyahat edebilmeleri için aylık denetimler : okul müdürlüğü, ilçe jandarma trafik ekipleri ve ilçe milli eğitim müdürlüğü tarafından sürekli yapılmaktadır.